發新話題

我家寶貝....豆豆

引用:
原帖由 mio 於 2008-6-29 01:16 發表 你同豆豆一定要堅持落去呀! 你地唔放棄就一定有希望~ 加油 c31
thanks...mio

引用:
原帖由 麵豬 於 2008-6-30 03:02 發表 豆豆你要加油,我
麵豬...多謝你!

豆豆媽, 可能小朋友因為身體既問題沒有一般貓兒的活潑, 但是你的付出豆豆必能感受得到, 豆豆遇到你, 你遇到豆豆都是一種幸福. 豆豆&豆豆媽, 我地一齊努力呀c30

呢張相可以睇到豆豆個鼻係幾吾正常!!

點解post吾到相咖???c40

可能係因為條link有d字變左公仔, 你可唔可以就咁抄條link出黎呀

我幫你up o左上o黎啦..

豆豆個鼻鼻真係幾嚴重, 希望佢係發育期間可以好轉些... 加油呀..

https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2008-7-2 16:56 發表   我幫你up o左上o黎啦..       豆豆個鼻鼻真係幾嚴重, 希望佢係發育期間可以好轉些... 加油呀..
其實我地d貓貓需吾需要每半年check一次? 依家我又吾覺得豆豆有吾舒服,但萬一有事我又怕太遲,所以係咪keep住半年會好d呢?

豆豆個鼻天生畸形,我覺得每半年check一次會比較好,有d問題主人單憑肉眼都睇唔出,希望將痛苦減到最低!加油呀!

如果係長期食葯就要定期去做檢查, 好似妹妹食ge止痛葯係有副作用, 就要每半年驗血, 睇o下身體有冇受葯物影響

引用:
原帖由 floratps 於 2008-7-3 13:37 發表 如果係長期食葯就要定期去做檢查, 好似妹妹食ge止痛葯係有副作用, 就要每半年驗血, 睇o下身體有冇受葯物影響
豆豆依家吾需要食藥....只係成日都見到拒流d眼膠出嚟!!!

豆豆媽, 我地有咩可以幫到手呢?

引用:
原帖由 guccima2005 於 2008-7-4 00:24 發表 豆豆媽, 我地有咩可以幫到手呢?
多謝你先啦....c~~36~~ 暫時都吾需要住吖!!

見到豆豆媽真係好愛豆豆~~ 豆豆加油呀, 好多人支持你架!!!

豆豆加油呀~ 豆豆好可愛呀c~~65~~

發新話題