標題: Help...Synoquin Cat 補充劑 [打印本頁]

作者: Dettolbb    時間: 2010-7-5 01:30     標題: Help...Synoquin Cat 補充劑

"Synoquin Cat  補充劑"剛剛食完, 今日去買開獸醫診所話冇貨,姑娘話訂唔知道幾時有貨喎.請問有冇朋友仔食緊?邊道有得買呀?c~~41~~
作者: bmuimui    時間: 2010-7-5 18:45

我見梭椏道寵物診所好似有得賣, 但可能是你的寵物係佢地果度睇過, 或者有醫生紙先賣俾你, 你試下打電話去果度問下!
作者: floratam    時間: 2010-7-7 14:41

天后寵物醫院都好似有喎, 可以打去問吓
作者: ying_518    時間: 2010-7-9 13:45

美孚獸醫診所都有架, 你可以打去問下
作者: Addie    時間: 2010-7-9 15:22

有無呢隻 supplement 用後評語呀 ... 謝
作者: Dettolbb    時間: 2010-7-15 00:37     標題: 回復 5# 的帖子

我貓貓主要病發係尾巴, 自上年做手術cut 左尾巴,開始食Synoquin Cat 大概8個月左右, 到現在都冇病發or病發係其他位置,效果都唔錯.另每月會去獸醫打護骨針.
作者: ying_518    時間: 2010-7-15 13:33

我毛毛食左兩年多, 早晚各一粒, 情況都好穩定呀.
不過試過減每日食一粒藥就覺得佢隻腳仔有d"窒",
所以之後都係keep 返每日食兩粒.
作者: TigerKee    時間: 2010-7-15 15:43

Tiger食左都好左好多.  可以早晚食一粒?  因之前Vet話頭6個星期就早晚, 之後就一日一次
但我都發覺早晚食好好多.  如果可以我都比返2次佢食.  仲有係英國定返黎平好多架, 香港
我買要610, 英國定返黎運運費大約380到啦
作者: bmuimui    時間: 2010-7-15 16:16

引用:
原帖由 TigerKee 於 2010-7-15 15:43 發表
Tiger食左都好左好多.  可以早晚食一粒?  因之前Vet話頭6個星期就早晚, 之後就一日一次
但我都發覺早晚食好好多.  如果可以我都比返2次佢食.  仲有係英國定返黎平好多架, 香港
我買要610, 英國定返黎運運費大約380 ...
可否告知去邊個website訂呀? 謝謝!
作者: ying_518    時間: 2010-7-15 23:42

引用:
原帖由 TigerKee 於 2010-7-15 15:43 發表
我買要610, 英國定返黎運運費大約380 ...
我之前問過vet, 佢話食一粒就ok, 不過食兩粒都無問題,
所以毛毛keep住食兩粒.
我係vet 度買都要hdk600/樽呀....英國訂約380 真係抵wor
可唔可以比個網址我?
作者: Dettolbb    時間: 2010-7-16 01:49

引用:
原帖由 ying_518 於 2010-7-15 23:42 發表

我之前問過vet, 佢話食一粒就ok, 不過食兩粒都無問題,
所以毛毛keep住食兩粒.
我係vet 度買都要hdk600/樽呀....英國訂約380 真係抵wor
可唔可以比個網址我?
**
其實我都係上星期先發現這英國網址,我係vet買都係要$600樽,因為vet冇貨又唔知幾時有貨返.好開心又比我搵到網上有得訂.所以就嘗試下係網上訂購但就未收到貨.我係上星期係網訂,亦都收到email confirmed 7 July 會寄出,但暫時都未到貨,唔知道幾時會收到貨?credit card statement 就收到啦.費用係$766.25 (2樽),好平呀!
http://www.nutrecare.co.uk/prod5 ... offset=#prod_anchor
我係用paypal 比錢,好安全.
作者: bmuimui    時間: 2010-7-16 13:28

引用:
原帖由 Dettolbb 於 2010-7-16 01:49 發表

**
其實我都係上星期先發現這英國網址,我係vet買都係要$600樽,因為vet冇貨又唔知幾時有貨返.好開心又比我搵到網上有得訂.所以就嘗試下係網上訂購但就未收到貨.我係上星期係網訂,亦都收到email confirmed 7 July 會 ...
如果你收到貨, 可否報告下, 等我地知道個delivery要幾耐時間! Thanks a lot!
作者: Dettolbb    時間: 2010-7-16 15:24

引用:
原帖由 bmuimui 於 2010-7-16 13:28 發表

如果你收到貨, 可否報告下, 等我地知道個delivery要幾耐時間! Thanks a lot!
今日中午收到貨啦c~~42~~ 我5 July order , 對方7 July 掛號寄出,今日收到大概12日.非常方便而且價錢平好多.
作者: TigerKee    時間: 2010-7-16 17:46

我都係用呢個web suite定架, 有時仲會有discountc~~42~~
作者: 小老三    時間: 2010-7-21 01:36

我想問呢個WEB SITE點樣訂呀? 個地址搵唔到香港
作者: doriswong    時間: 2010-7-21 09:24

應該係外國訂返嚟
作者: Dettolbb    時間: 2010-7-22 22:52

引用:
原帖由 小老三 於 2010-7-21 01:36 發表
我想問呢個WEB SITE點樣訂呀? 個地址搵唔到香港
1)首先去"my account" , login email address & password
2)find "Synoquin Cat" item , 再 add order qty  
3)去到 delivery & shipping 就選擇"U.S.A. and Rest of the World" , 咁check 下 "Grand total"價錢正唔正確, 正確就去"go to checkout"
4) 之後就要input 你的名同香港送貨地址,email & password 等等..之後submit details
5) 要input payment 啦,睇下你係用那種方式payment照input
6) 完成order 後會有serial no 比你做reference, 亦都會收做emial confirmed order
7) confirmed payment 後就會收到email confirmed 幾時寄出

歡迎光臨 香港摺耳貓病友會 Hong Kong Scottish Fold Sickness Concern Group (http://forum.hksfsickcats.com/) Powered by Discuz! 6.0.0