標題: 開辦團購 [打印本頁]

作者: admin    時間: 2009-2-4 17:54     標題: 開辦團購

病友會將開辦團購, 為各家長減輕金錢負擔。團購物品主要為:-

1.  supplement (營養補給品)
2.  非醫生處方類葯物
3.  天然療法葯物

大家亦可提出想團購的物品, 看是否能尋找到供應。
作者: 火車頭    時間: 2009-2-4 22:31

c~~2~~   Good news to us
作者: CindyTang    時間: 2009-2-5 03:01

c~~36~~ 好感激!
作者: bichaigirl    時間: 2009-2-5 09:55

真係好消息,辛苦哂囉,謝謝
作者: Plandy    時間: 2009-2-5 10:12

good news ar~ thx thxc~~36~~
作者: 叻叻&心心    時間: 2009-2-5 10:54

good news!c~~42~~
作者: floratam    時間: 2009-2-5 12:38

你地有o羊想買ga?
作者: doriswong    時間: 2009-2-5 22:53

健康既貓小食都可以諗吓. c~~49~~
作者: CindyTang    時間: 2009-2-6 00:33

supplementc~~24~~
作者: 叻叻&心心    時間: 2009-2-7 10:44

引用:
原帖由 CindyTang 於 2009-2-6 00:33 發表
supplementc~~24~~
x2c~~33~~
作者: floratam    時間: 2009-2-7 11:28

咁係邊隻supplement呢, 可以具體提出o咼
作者: CindyTang    時間: 2009-2-8 19:45

就係Vetri Science Cardio Strength for Cats囉, 係心臟病的supplement, OIC有售, 不過好貴.c~~59~~ c~~43~~
作者: 叻叻&心心    時間: 2009-2-9 13:06

鈣質,深海魚油,益生菌,綜合維他命,同埋一d可以預防骨骼病,心臟病ge supplement...等等.c~~31~~
作者: floratam    時間: 2009-2-9 14:53

其實我地開團購都係想幫大家慳d錢, 因為supplement係長期食ge, 所以我地主力都係買d香港買唔到又或者香港買得到但好貴ge supplement, 有d supplement如果香港買到又唔係太貴ge話, 我建議大家都係幫親番pet shop
作者: floratam    時間: 2009-2-9 17:36

已經出o左會訂o羊貨la, 大家去睇睇la --> http://www.forum.hksfsickcats.co ... &extra=page%3D1
作者: 火車頭    時間: 2009-2-11 01:16

花多眼亂  c~~3~~
作者: 火車頭    時間: 2009-4-22 02:37

o甘幾耐攪一次團講  ?
及食用期限 at least 幾耐 ?

bi-monthly
by quarter
as requested
方便 pet owner 計算 order qty !!

Thanks

作者: floratam    時間: 2009-4-22 11:14

引用:
原帖由 火車頭 於 2009-4-22 02:37 發表
o甘幾耐攪一次團講  ?
及食用期限 at least 幾耐 ?

bi-monthly
by quarter
as requested
方便 pet owner 計算 order qty !!

Thanks
我地暫時未有o甘有系統住, 因為大家各有各忙, 當有會員代表想訂葯時就可以辦, 但幾耐一次真係好難預算。

以我自己過去係網上訂葯來計, 每次我會預訂3到4個月份量, 所以唔會出現買o左返o黎又過期ge問題

歡迎光臨 香港摺耳貓病友會 Hong Kong Scottish Fold Sickness Concern Group (http://forum.hksfsickcats.com/) Powered by Discuz! 6.0.0