標題: 瞓覺流口水 [打印本頁]

作者: karenb    時間: 2011-12-1 23:08     標題: 瞓覺流口水

平時放工返到屋企,都習慣抱抱HANA,佢亦都會係個時瞓下覺咁,但呢兩三日發現係佢扒係我到瞓覺時流口水,之前都無既,上網睇過話貓貓流口水有可能牙仔有問題OR中毒,好擔心啊c~~56~~
但佢平時又無流個喎,牙肉正常,口仔亦都唔臭,食得玩得,同埋我幾肯定佢無機會食錯野。。。。
究竟仲有咩原因會流口水架呢?。。。。
作者: karenb    時間: 2011-12-1 23:19

POSE D 近照先∼嘻嘻∼∼c~~64~~

作者: doriswong    時間: 2011-12-2 11:30

佢流得多唔多呀? 我有個貓友佢隻貓一摸佢, 冧得濟太開心都會流口水架.
作者: buffa    時間: 2011-12-2 12:42

one of my cat also 瞓到流口水~ but 唔多~~ should be  瞓i得冧得濟....

& Buffa 去廁所時會流口水... may be he is too concentrated.... c~~44~~
作者: xpertdp    時間: 2011-12-2 16:43

同我屋企女皇好似樣
作者: karenb    時間: 2011-12-5 13:33

聽完你地講我都放心d, 佢都只係流一兩滴咁啫~可能真係瞓到冧得濟啦~haha~~

歡迎光臨 香港摺耳貓病友會 Hong Kong Scottish Fold Sickness Concern Group (http://forum.hksfsickcats.com/) Powered by Discuz! 6.0.0