發新話題

我都要學creamypig上貓網

我都要學creamypig上貓網

有日知道貓友creampig識得上貓網, 所以我都要學識, 唔可以落後o既,

eee有好多瞄友都識上網

上吓我嘅貓book同啲瞄firend傾吓計先, 唔知creampig有無上到貓book, 搵o下佢先

嘩有新瞄潮物wo, 真吸引

上完貓ternet, 睇吓新聞先, 我都好關心事時嫁

eeee有大件事發生

c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~
有無上咸貓網架c~~39~~

引用:
原帖由 creamypig 於 2010-10-19 05:09 發表
c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~
有無上咸貓網架c~~39~~
已經比人filter曬,想睇都睇唔到,不如我去你度睇,有無好介紹呀?c~~34~~

引用:
原帖由 乜貓野 於 2010-10-20 00:05 發表

已經比人filter曬,想睇都睇唔到,不如我去你度睇,有無好介紹呀?c~~34~~
我有2條女,可以隨時…嘿嘿嘿架c~~39~~

佢對眼好勁, 可以睇到咁多野
冬冬 & 由由

樓上2 位, 你哋咪係度教壞貓哋先得架. 小朋友係好純情架嘛.. .
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2010-10-20 09:55 發表
樓上2 位, 你哋咪係度教壞貓哋先得架. 小朋友係好純情架嘛.. .
可惜阿忌廉係咸蟲上身…見到隻暫養貓女就成日攬住人抽水…c~~65~~
好彩全部做曬太監同宮女,唔係我死比你睇都似c~~60~~

係o既o既Doris ee 我會做個乖o既貓地c~~45~~

p.s. 忌廉其實我係女仔呢架, 我要學做 lady lac~~47~~

哈. 減濕仔.. .. 笑屎人. .c~~63~~
https://www.facebook.com/yydoris

咁你就千其唔好比忌廉見到…唔係佢又咸蟲上腦架啦c~~50~~ c~~49~~

引用:
原帖由 creamypig 於 2010-10-21 02:25 發表
咁你就千其唔好比忌廉見到…唔係佢又咸蟲上腦架啦c~~50~~ c~~49~~
唔驚好識打磨打拳嫁c~~15~~

引用:
原帖由 乜貓野 於 2010-10-22 00:34 發表

唔驚好識打磨打拳嫁c~~15~~
幣在忌廉會出迷暈鎖同大貓責死蟹呢c~~40~~

發新話題