17 12
發新話題

Help...Synoquin Cat 補充劑

Help...Synoquin Cat 補充劑

"Synoquin Cat  補充劑"剛剛食完, 今日去買開獸醫診所話冇貨,姑娘話訂唔知道幾時有貨喎.請問有冇朋友仔食緊?邊道有得買呀?c~~41~~

我見梭椏道寵物診所好似有得賣, 但可能是你的寵物係佢地果度睇過, 或者有醫生紙先賣俾你, 你試下打電話去果度問下!

天后寵物醫院都好似有喎, 可以打去問吓

美孚獸醫診所都有架, 你可以打去問下

有無呢隻 supplement 用後評語呀 ... 謝

回復 5# 的帖子

我貓貓主要病發係尾巴, 自上年做手術cut 左尾巴,開始食Synoquin Cat 大概8個月左右, 到現在都冇病發or病發係其他位置,效果都唔錯.另每月會去獸醫打護骨針.

我毛毛食左兩年多, 早晚各一粒, 情況都好穩定呀.
不過試過減每日食一粒藥就覺得佢隻腳仔有d"窒",
所以之後都係keep 返每日食兩粒.

Tiger食左都好左好多.  可以早晚食一粒?  因之前Vet話頭6個星期就早晚, 之後就一日一次
但我都發覺早晚食好好多.  如果可以我都比返2次佢食.  仲有係英國定返黎平好多架, 香港
我買要610, 英國定返黎運運費大約380到啦

引用:
原帖由 TigerKee 於 2010-7-15 15:43 發表
Tiger食左都好左好多.  可以早晚食一粒?  因之前Vet話頭6個星期就早晚, 之後就一日一次
但我都發覺早晚食好好多.  如果可以我都比返2次佢食.  仲有係英國定返黎平好多架, 香港
我買要610, 英國定返黎運運費大約380 ...
可否告知去邊個website訂呀? 謝謝!

引用:
原帖由 TigerKee 於 2010-7-15 15:43 發表
我買要610, 英國定返黎運運費大約380 ...
我之前問過vet, 佢話食一粒就ok, 不過食兩粒都無問題,
所以毛毛keep住食兩粒.
我係vet 度買都要hdk600/樽呀....英國訂約380 真係抵wor
可唔可以比個網址我?

引用:
原帖由 ying_518 於 2010-7-15 23:42 發表

我之前問過vet, 佢話食一粒就ok, 不過食兩粒都無問題,
所以毛毛keep住食兩粒.
我係vet 度買都要hdk600/樽呀....英國訂約380 真係抵wor
可唔可以比個網址我?
**
其實我都係上星期先發現這英國網址,我係vet買都係要$600樽,因為vet冇貨又唔知幾時有貨返.好開心又比我搵到網上有得訂.所以就嘗試下係網上訂購但就未收到貨.我係上星期係網訂,亦都收到email confirmed 7 July 會寄出,但暫時都未到貨,唔知道幾時會收到貨?credit card statement 就收到啦.費用係$766.25 (2樽),好平呀!
http://www.nutrecare.co.uk/prod5 ... offset=#prod_anchor
我係用paypal 比錢,好安全.

引用:
原帖由 Dettolbb 於 2010-7-16 01:49 發表

**
其實我都係上星期先發現這英國網址,我係vet買都係要$600樽,因為vet冇貨又唔知幾時有貨返.好開心又比我搵到網上有得訂.所以就嘗試下係網上訂購但就未收到貨.我係上星期係網訂,亦都收到email confirmed 7 July 會 ...
如果你收到貨, 可否報告下, 等我地知道個delivery要幾耐時間! Thanks a lot!

引用:
原帖由 bmuimui 於 2010-7-16 13:28 發表

如果你收到貨, 可否報告下, 等我地知道個delivery要幾耐時間! Thanks a lot!
今日中午收到貨啦c~~42~~ 我5 July order , 對方7 July 掛號寄出,今日收到大概12日.非常方便而且價錢平好多.

我都係用呢個web suite定架, 有時仲會有discountc~~42~~

我想問呢個WEB SITE點樣訂呀? 個地址搵唔到香港

17 12
發新話題