41 123
發新話題

Ceamy病倒了

Ceamy病倒了

尋日起嘔毛,之後隔幾個鐘嘔,成日死下死下… 唔肯食野,淨係飲水…開頭我以唯佢係嘔完毛咁… 但到凌晨時四肢冰凍…我攬住佢訓幫佢保暖… 今早立即打去獸醫到(由bb時睇開果個) 照完x-ray,驗完血,證實係中尿毒… 依家要立即做手術,先幫佢放尿… 要到初四先可以接佢回家c~~56~~ 希望creamy做完手術後無事

creamy一定會無事的!!

引用:
原帖由 天爸 於 2010-2-13 17:48 發表 creamy一定會無事的!!
做完手術了…尿放了…要留院到初四…希望腎仔無後遺症c~~56~~ c~~56~~ c~~56~~ c~~56~~

加油啊! 希望creamy無事!

引用:
原帖由 奶茶可樂 於 2010-2-14 21:18 發表 加油啊! 希望creamy無事!
多謝你呀c~~56~~

祝福CREAMY早日康復, 你要加油呀..
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2010-2-14 23:57 發表 祝福CREAMY早日康復, 你要加油呀..
多謝你呀YYc~~56~~ 我依家等初四…快d可以接creamy返家

祝早日康復!

引用:
原帖由 小小小特警 於 2010-2-16 01:30 發表 祝早日康復!
多謝你呀!依家等聽日就接creamy返家c~~55~~

今日返左屋企未呀?新一年要健健康康,平平安安呀

係囉, 返咗家未呀?? 新既一年, 要健健康康呀..
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 maymaychan 於 2010-2-17 14:15 發表 今日返左屋企未呀?新一年要健健康康,平平安安呀
返左嚕c~~56~~ 隻手手因為抽血,吊鹽水而腫左…真令人心痛c~~56~~ 今早再驗血証實無野… 而呢次係因為膀胱炎,尿道炎在引致咁c~~56~~ 以後真係要牛咁眼睇佢佢c~~47~~ 多謝你地關心呀c~~62~~ c~~62~~

引用:
原帖由 doriswong 於 2010-2-17 14:23 發表 係囉, 返咗家未呀?? 新既一年, 要健健康康呀..
返左啦! 佢依家豬仔咁訓緊覺…打曬鼻鼾c~~63~~ 可想而知佢果幾日係好驚又辛苦c~~56~~

今晚你都會瞓到打鼻鼾o架o勒.. 因為果幾日你都係好驚好擔心! 知道creamy沒事真係好啊!

引用:
原帖由 Subaru 於 2010-2-17 22:11 發表 今晚你都會瞓到打鼻鼾o架o勒.. 因為果幾日你都係好驚好擔心! 知道creamy沒事真係好啊!
我今日心情真係好好好好好c~~55~~ 本來尋晚起頭痛到今日… 藥都準備要食…但見到Creamy後就唔痛了… 太神奇啦c~~42~~

41 123
發新話題