發新話題

新喵報到

新喵報到

hi
各位靚喵baba,mama,我係第一次做喵喵媽咪,喵喵叫寶寶,係囡囡,而家兩個半月大,係摺耳貓c~~45~~

寶寶媽, 你好呀. 歡迎加入我哋呢個大家庭, 得閒記得SEND多啲寶寶靚相過我哋睇噃.
https://www.facebook.com/yydoris

HI~doris

c~~56~~ 我唔識放d相上嚟,c過,但都失敗c~~56~~

寶寶嘅blog
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!h37WBTCBERqeO676sXDs5UDTSQ--

hello~你個寶寶好我似西瓜呀~c~~65~~

幾乎同我QQ一樣 c~~39~~

引用:
原帖由 東喵西喵 於 16/5/2009 22:59 發表
hello~你個寶寶好我似西瓜呀~c~~65~~
hi

引用:
原帖由 mini-kinki 於 22/5/2009 00:21 發表
幾乎同我QQ一樣 c~~39~~
hi
大頭相裹係咪QQ??

引用:
原帖由 man031009 於 2009-5-14 23:02 發表
hi
各位靚喵baba,mama,我係第一次做喵喵媽咪,喵喵叫寶寶,係囡囡,而家兩個半月大,係摺耳貓c~~45~~
你好呀... 我都係新手... 多多指教...

hi
多多指教

引用:
原帖由 man031009 於 2009-5-25 18:05 發表

hi
大頭相裹係咪QQ??
係呀, 其實佢地係咪兩兄妹黎架? c~~27~~

引用:
原帖由 mini-kinki 於 3/6/2009 18:43 發表

係呀, 其實佢地係咪兩兄妹黎架? c~~27~~
QQ而家幾大?
唔知會唔會同一對BABA,MAMA呢?c~~62~~
因寶寶呢一胎得寶寶係藍虎紋,而家寶寶同哥哥見面,次次都打交c~~59~~
同而家開始唔可以見面住,怕搞出貓命c~~47~~

Hi

c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~

引用:
原帖由 man031009 於 2009-6-4 00:33 發表

QQ而家幾大?
唔知會唔會同一對BABA,MAMA呢?c~~62~~
因寶寶呢一胎得寶寶係藍虎紋,而家寶寶同哥哥見面,次次都打交c~~59~~
同而家開始唔可以見面住,怕搞出貓命c~~47~~
QQ就來半歲啦
寶寶得2個半月, 咁快搞出貓命? c~~34~~

引用:
原帖由 mini-kinki 於 4/6/2009 17:58 發表

QQ就來半歲啦
寶寶得2個半月, 咁快搞出貓命? c~~34~~
寶寶而家三個月大,我怕佢早熟c~~47~~

引用:
原帖由 波仔 於 4/6/2009 14:18 發表
Hi

c~~42~~ c~~42~~ c~~42~~
hi

發新話題