發新話題

摺耳女(已被abby收歸自養)

摺耳女(已被abby收歸自養)

姓名 : 波波
年齡 : 5歲半
性格 : 文靜.跟人.怕事
身體特徵 : 摺耳短毛白色
健康狀況 : 已絕育
領養費 : 0
聯絡方法 : 提供家庭背景資料(例如: 住址,職業,年齡,養貓經驗,家庭成員人數(包括寵物))

領養條件 :
1. 領養者必須年滿廿一歲, 如未滿廿一歲,須由同住的父母或監護人代為申請。
2. 領養者必須向本人承諾為動物提供一個合適的居所及盡其所能給予動物最好的照顧。
3. 要有足夠空間給貓兒活動, 不可長時間困在籠中。
4. 以保護貓兒為理由,領養者家中必須安裝窗網。
5. 需要做家訪及領養後不定期的家訪。

波波好得意牙   T^T   好想要

我就係波波的暫託主人啦...

波波真係好可愛ga~~~又嗲又聽話... 仲成日周圍放電c~~62~~

等我過兩日update下波波d近照先!

希望有好主人可以收養佢啦.....c~~42~~

有無新相睇呢!?c~~34~~

回復 1# 的帖子

我想領養『波波』呀, 請問有什麼要求呀, 待回覆...Thx

引用:
原帖由 yen 於 2011-2-27 18:28 發表
我想領養『波波』呀, 請問有什麼要求呀, 待回覆...Thx
你SEND 返EMAIL 去POST 中的EMAIL ADDRESS 查詢返啦..
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2-3-2011 11:13 發表

你SEND 返EMAIL 去POST 中的EMAIL ADDRESS 查詢返啦..
我已經send左啦一早, 但...一直無消息呀~~c~~34~~ c~~34~~

引用:
原帖由 yen 於 2011-3-6 02:28 發表

我已經send左啦一早, 但...一直無消息呀~~c~~34~~ c~~34~~
你可以試試到HK CATS留言及 PM,因為波波原本既主人係HK CATS度出POST 等人領養,最後因為某d原因波波先去到而家既暫託主人度,如果你有心領養,我覺得你不防一試

唔好意思呀.... 過左咁耐先update 波波既消息!

其實大半年前波波已經被友人收養了... 但係養了一個星期就退貓了!

為了波波著想.... 最後我決定收歸自養!!  c~~64~~

而家波波過著幸福快樂的日子....

好多謝咁多位貓友既厚愛!! c~~47~~

要再講多次唔好意思.....

收歸國有?? 哈. ..我都試過呢啲經歷.. 因為小朋友個個都咁可愛, 真係唔捨得架.. 恭喜晒..
https://www.facebook.com/yydoris

真係好啦!c~~31~~

有感情就好難捨得送佢出門口架啦haha∼∼∼
btw, 波波好似粒棉花糖呀∼白雪雪咁∼

發新話題