發新話題

Coffee近照

Coffee近照

原來Coffee仲難影過我隻黑貓呀,佢又周圍郁,係佢食緊野時先影得清楚d.
[img][/img]
[img][/img]

佢宜家右邊眼仔未好番哂,同埋成日叫,應該似係發情,睇黎要等佢好番之後計劃帶佢去絕育啦.佢唔肯食多多d處方糧,換左普通貓糧就肯食,罐罐就更加鍾意食,成日撩多多玩,不過多多就怕左佢,但係多多以前唔肯食罐罐,宜家反而會食Coffee食剩d罐罐.
希望Coffee快d好番,同埋快d同多多夾得埋啦.

Coffee 加油!

引用:
原帖由 floratps 於 2009-4-27 15:17 發表
Coffee 加油!
thx.c~~33~~

COFFEE好叻呢, 咁快就適應新環境. D 貓好多時都唔鐘意食處方糧架.. 真係激屎.. 我諗佢好快同多多做到FRIEND架啦, 加油呢..
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2009-4-28 09:44 發表
COFFEE好叻呢, 咁快就適應新環境. D 貓好多時都唔鐘意食處方糧架.. 真係激屎.. 我諗佢好快同多多做到FRIEND架啦, 加油呢..
咁又係,係我叻叻怪雞d,係乾糧都食.不過驚多多偷食佢d普通糧囉,要分開餵就麻煩d.希望佢快d同多多friend啦.c~~31~~

原來貓囡比你領養左, 太好啦

我之前係討論區見到有人假冒貓主登領養post, 要求領養費
即刻通知貓主, 好在佢都對果個人有懷疑而無交比佢

引用:
原帖由 mini-kinki 於 2009-4-28 18:16 發表
原來貓囡比你領養左, 太好啦

我之前係討論區見到有人假冒貓主登領養post, 要求領養費
即刻通知貓主, 好在佢都對果個人有懷疑而無交比佢
係呀,個義工都有同我地講,我地都話好險呀,好在個義工堅持要同果個人一齊帶貓貓去睇醫生,先嚇怕佢.

唉. D人可以無良到咁, 真係為錢可以無所不用其技.. 而家貓貓俾我O地會員領養O左好過係街外人. 起碼大家都肯定係錫貓先..
https://www.facebook.com/yydoris

發現coffe 都幾肥美 c~~39~~

引用:
原帖由 mini-kinki 於 2009-4-29 16:20 發表
發現coffe 都幾肥美 c~~39~~
係呀,個身圓碌碌架!所以我地覺得佢俾人遺棄o係街唔係好耐,不過唔知係唔係抱得多叻叻同心心,抱佢時覺得好輕囉,佢上次睇醫生係2.73kg.

引用:
原帖由 叻叻&心心 於 2009-4-29 16:40 發表

係呀,個身圓碌碌架!所以我地覺得佢俾人遺棄o係街唔係好耐,不過唔知係唔係抱得多叻叻同心心,抱佢時覺得好輕囉,佢上次睇醫生係2.73kg.
我隻QQ有2.34kg , 但佢只有4個半月大
但coffee 歲半喎, 會唔會偏輕呀?

引用:
原帖由 mini-kinki 於 2009-4-29 18:05 發表

我隻QQ有2.34kg , 但佢只有4個半月大
但coffee 歲半喎, 會唔會偏輕呀?
但係Coffee細笠過叻叻同心心囉.

發新話題