16 12
發新話題

請問有無睇開摺耳貓遺傳病嘅醫生介紹ar? (九龍區)

請問有無睇開摺耳貓遺傳病嘅醫生介紹ar? (九龍區)

請問有無睇開摺耳貓遺傳病嘅醫生介紹ar? (九龍區)c~~36~~
我隻貓貓睇開個醫生轉左淨係睇急症~c~~39~~
之後睇過好多醫生都對遺傳病唔熟..."求求其其"極不細心....c~~32~~
麻煩各位貓友c~~36~~

九龍區 ... 我唔知 ...
但香港區 ... 我 Sabu 睇緊 dr. grace ....

九龍區我相信無
香港區有中環貓醫院, 天后dr. grace, 我妹豬以前都係大老遠從屯門出去天后睇, 無法啦, 依個病實在太少獸醫知喇

我都係住屯門架...想問下如果真係要去睇....你個陣係點去架??...搭的士??..call車???

引用:
原帖由 BeeBee 於 2010-11-8 17:15 發表
我都係住屯門架...想問下如果真係要去睇....你個陣係點去架??...搭的士??..call車???
我book咗下星期帶Lok Lok睇天后Dr.Grace,我計劃偷偷地坐968巴士

引用:
原帖由 bettycandy 於 2010-11-9 12:33 發表

我book咗下星期帶Lok Lok睇天后Dr.Grace,我計劃偷偷地坐968巴士

貓貓唔嘈就可以既。 
https://www.facebook.com/yydoris

引用:
原帖由 doriswong 於 2010-11-9 15:52 發表

貓貓唔嘈就可以既。 

Lok Lok應該唔嘈,嘈就即閃!c~~33~~

的士, 巴士同客貨van都有坐過, 不過通常call客貨van, 平啲

引用:
原帖由 floratps 於 2010-11-9 22:49 發表
的士, 巴士同客貨van都有坐過, 不過通常call客貨van, 平啲

如果偷運唔成功,我都諗住call客貨van

貓地唔嘈其實坐巴士都得, 但我試過坐巴士好耐, 妹妹睇完醫生都已經好攰好唔舒服, 仲要等車同坐咁耐巴士, 巴士上啲人又嘈, 會搞到貓地好大壓力, 所以之後都情願洗多啲錢call van仔囉

引用:
原帖由 floratps 於 2010-11-10 17:33 發表
貓地唔嘈其實坐巴士都得, 但我試過坐巴士好耐, 妹妹睇完醫生都已經好攰好唔舒服, 仲要等車同坐咁耐巴士, 巴士上啲人又嘈, 會搞到貓地好大壓力, 所以之後都情願洗多啲錢call van仔囉
我都擔心坐巴士好耐,試下先 .... 唔得都會洗多啲錢call van仔

我倆個妹妹平時好乖,但有時一坐巴士或地鉄,便嘈到折天,佢地緊張又嚇死D乘客ノ特別個大女不停尖叫狂喴,我好監介;盡可能叫van,要有心理準備
冬冬 & 由由

我見有人提過下九龍城Dr.Betty... 有無貓友睇過ar?

有, 我暫託貓同自家貓都有睇dr. betty, 不過摺耳貓就睇dr. grace

我家beebee一出街...好似我會剎左佢咁.....嘈到拆天呀....所以只可以call van / 坐的士...

16 12
發新話題