查看完整版本: 統計 - 你家摺耳貓是從何途徑得來?

floratam 2009-5-27 11:40

統計 - 你家摺耳貓是從何途徑得來?

[size=4]你家摺耳貓是從何途徑得來?[/size]

天爸 2009-5-27 13:38

請問點樣投票o架?
冇得click o既?

floratam 2009-5-27 14:17

係o羊? 等我check下先

admin 2009-5-27 14:33

係每個選項前有個圓形係FOR選項架, 你用MOUSE 指佢Click一下跟住按下面既提交就可以啦.

ying_518 2009-5-27 14:34

click 左~~
我隻褶耳貓係灣仔某寵物店買既....

kaka0818 2009-5-27 14:37

我戈隻係長洲既寵物店買,因為我住係長洲^^

Zion 2009-5-27 15:23

我屋企有兩隻摺耳
一隻係寵物店買O既小姬, 佢就暫時未見有摺耳遺傳病,係腸胃差D,屙D CC臭死人同貓
另一隻小依係義工度領養番黎,佢係摺耳混唐貓,佢就唔好彩勒,中左摺耳骨骼變異病

醉愛貓咪 2009-6-6 04:31

我隻摺耳係領養返黎架c~~36~~

lingling 2009-6-6 11:04

響元朗一個住家買的...

xelvis 2009-12-11 13:48

如果係朋友既摺耳同屋企隻英短生既bb, 咁都算係  "3.  朋友/家人贈送 "  啦呵?
o個時都唔知原來摺耳會可能帶有問題既機因, 貓媽生左4隻, 死左1隻, 3隻裡面得1隻係摺耳.

TanB 2009-12-20 21:12

em....我的炭B係從朋友買返黎的.... 之後, 見我養得OK, 佢重送埋隻直耳的妹妹比我添....c~~24~~

叻叻&心心 2009-12-21 09:50

無得click呀,叻叻係住家繁殖架.

admin 2009-12-21 09:56

[quote]原帖由 [i]叻叻&心心[/i] 於 2009-12-21 09:50 發表 [url=http://forum.hksfsickcats.com/redirect.php?goto=findpost&pid=4953&ptid=469][img]http://forum.hksfsickcats.com/images/common/back.gif[/img][/url]
無得click呀,叻叻係住家繁殖架. [/quote]
你以前已經投咗, 所以唔可以再投架啦.

MEWMEWBG 2010-1-6 22:49

我那隻朋友家的摺耳生了7個baby後把其中一隻給我的,而貓爸爸媽媽聽說是路邊拾獲的:L

Fishball 2010-3-2 23:38

我個仔係寵物店拎返嚟, 個老細係我同事個朋友, 佢當時係6-7個月, d人話d貓大咗都冇人買就會畀人拎去人道毀滅, 老細話叫我畀利是佢就ok, 咁應該都算係寵物店買喇~

stevielck 2010-10-9 12:47

我的家家在SPCA領養返黎的c~~55~~

sammi44442002 2014-5-8 01:12

我的折耳貓是陪朋友去自家繁殖場買貓,場主送的,因她少了一隻腳掌,算是領養吧
頁: [1]
查看完整版本: 統計 - 你家摺耳貓是從何途徑得來?